I veckan har vi promenerat och pysslat mycket med Mowgli. Emma har också ridit honom ”ensam” för första gången. Anna red Gordon, jag promenerade med April och Emma red barbacka på Mowgli. Det var lite svårt att komma i väg så Anna fick ha honom som handhäst några hundra meter. Sen släppte hon dem och Mowgli och Emma red själva. Han hade lättare än April att förstå svängningar och stopp, men han är väldigt smal och vinglig. När vi kommit en bit kom det (naturligtvis) en stor lastbil så vi gick allihopa av vägen och ner i värsta björksnårskogen. Lastbilschauffören var snäll och saktade ner och allt gick bra och Emma kunde sitta kvar uppe på Mowgli som parkerade sig i rumpan på Gordon (som är väldigt trygg med trafik). Vi gick en bit till och efter en nerförsbacke i skogen där Mowgli glatt började trava så Emma nästan gled av framåt fick det räcka för den gången. Sen blev det promenad. Men Mowgli har en riktigt trevlig attityd, tror han kan bli jätterolig att rida. Mowgli försöker tugga av sitt bett..?Tillbaka i hagen.Här nedan ett foto från den 20 april. Han är så söt den lille spinkisen.