Emma är hemma på besök och hon började dagen med en ridtur på April medan jag var upptagen med annat. Sen skrittade Emma en tur på Lucille och jag följde med som sällskap.

Innan vi red iväg tog vi lång tid på oss att pyssla med Lucille. Att stå still medan vi klappar hennes huvud t.ex. är jobbigare för henne än en lång ridtur.Så fin bild tycker jag! ♥Stilla lunk i skogen.Framme vid hagen igen. Lucille väntar ivrigt på att få komma in till de andra hästarna igen.Tre dräktiga ston eller? Nej då, närmast på bild är Darwin som moffat i sig lika mycket mat som de blivande mammorna och nog faktiskt är den som är tjockast av dem alla tre…Emma ♥ AprilSlutligen var det Darwins tur. Emma var tvungen att åka iväg på ett ärende så jag tog en barbackatur i skogen med honom. Han var mist sagt laddad (inte så konstigt med tanke på att han äter en del kraftfoder…) så det gick i en väldig fart över stock och sten, men han verkade rätt nöjd över att komma ut trots allt.