Elzit och jag tog en liten tur med Darwin & Lucille igår. Efter en stund upptäckte Elzit att Darwins sadelgjord inte var tillräckligt spänd. Han har en dressyrgjord med stropparna rätt så långt ner så Elzit lyckades inte nå dem. Det fick bli avhoppning och justering. Eftersom hans sadel har en tendens att glida så är uppstigning direkt i stigbygeln inte att rekommendera. Efter en del övertalning och testande av olika alternativ uppstigningsplatser så kom vi till slut iväg igen. Blev en nyttig paus för Lucille som tycker att det är jättejobbigt att bara stå still och vänta.Vi väntar…och väntar…och väntar lite till… Hon fick byta ställe efter åtskilliga försök på det här stället…

Sen travade vi och tog även några galopper. I traven kändes Lucille lite ”gungig” och jag tror faktiskt det kan bero på att hon börjar få lite mage nu. Bestämde mig för att det får bli skritt-turer framöver med henne, även om hon är JÄTTEPIGG och helst skulle vilja trava och galoppera hela tiden.