Kolla in Darwin i bakgrunden. Han är inte nöjd med att bli lämnad kvar i hagen.

Så skönt att stå i solen och rykta hästar, faktiskt vår i luften och April fäller jättemycket.Lucille är inte helnöjd av Aprils intresse…

I dag tog Elzit och jag ut stona och tog en barbacka, skritt-tur. Jag red April och hon var duktig, men hon blev trött efter knappt några kilometers tur så då hoppade jag av och promenerade med henne. Det var länge sedan hon blev riden nu.Aprils rygg i förgrunden och Lucille & Elzit bakom henne.

När vi hade släppt in stona nere vid ”hopp-hagen” så var Darwin där och såg väldigt deppad ut över att ha blivit lämnad ensam i hagen. Jag satte på honom Lucilles träns och så fick han komma med oss ner till sjön en liten stund. Jeanette ♥ Darwin

Efter bara en kort stund började Darwin verkligen längta in till sina ston och när vi släppte in honom i hagen igen for han iväg som om han vore skjuten ur en kanon, vilt gnäggande dessutom. =)Here I come!Tillbaka hos tjejerna som var måttligt intresserade av honom…