I söndags kom det ett jättefint sto (korsning mellan russ och nordsvensk) som förhoppningsvis ska betäckas av Darwin. Hon fick gå i en egen hage bredvid Darwin och våra egna två ston till att börja med. Våra ston försökte hela tiden mota bort Darwin så att han inte skulle kunna närma sig det nya stoet och efter ett tag blev han arg på våra ston vilket han aldrig brukar bli. Han brukar bara gå undan och det är de, främst April som bossar med honom. Eftersom våra ston är i slutskedet av dräktigheten nu så fick Darwin komma in rätt snart till det nya stoet.Så här tighta brukar de här tre vara så inte konstigt att våra ston inte uppskattar när Darwin plötsligt är VÄLDIGT intresserad av ett nytt sto.Det besökande stoet och Emma.Allmän kaos innan Darwin fick byta hage. Blir inga föl gjorda på det här viset…