Sen Mowgli åkte för exakt 1 vecka sen så går nu Darwin och stona tillsammans. Darwin verkar helnöjd, medan Lucille har fullt upp att jaga bort April då hon vill ha Darwin för sig själv. April som tidigare varit rätt tuff mot Gordon och Mowgli får nu finna sig i att vara i underläge, kanske nyttigt för henne…

De senaste dagarna har Emma varit här och hälsat på och vi har hunnit rida ut med Darwin & April tillsammans, med Darwin & Lucille tillsammans och med bara Lucille. De har alla tre varit mycket duktiga och trevliga att rida och vädret har varit perfekt.Alla bilderna ovanför är från den 25 augusti.

2015-08-31 Emma tycker att det är väldigt kul att locka in alla hästar i hallen…April är lite skeptisk

När vi red igår hade de släppt ut ett gäng kvigor i en hage. April var lite frågande men väldigt modig……medan Darwin blåste upp sig och betedde sig som om det var han som var 3-åringen i sällskapetPå väg ut på kvällstur med Lucille. Darwin i mitten och April sist. På håll ser de nästan likadana ut alla tre.

Vi har inte ridit Lucille speciellt mycket sen hon kom och vi håller fortfarande på att lära känna varandra. Igår kväll visade hon att hon är modig i varje fall. Det var rådjur, harar och mysko prasslande/knakande ljud överallt och mitt i alltihop så var det någon som satt i ett jakttorn och sköt det ena skottet efter det andra så det dånade omkring oss. Lucille blev rädd (och det blev vi med) och stannade, men mer var det inte. När vi kom hem igen var det nästan kolsvart ute.