När vi rider Darwin har sadeln en tendens att glida åt höger. En längre tid har jag funderat på att ta ut en hästmassör, men inte kommit mig för, men idag var det äntligen dags. Hästmassören heter Caroline Örsbrink.Har man inget stall så får man ta det man har-garaget.Darwin verkade tycka att ”maglyftet” var lite skumt… Darwin verkade trött och nöjd efter behandlingen och det råd jag fick av Caroline var att kolla upp om det kan vara sadeln som inte ligger bra och trycker uppe på Darwins rygg. Han var lite svullen på båda sidorna uppepå, precis bakom där sadeln slutar, och lite mer svullen på höger sida. Och bortsett från att han är lite tjock tyckte hon att han var jämnt musklad så jag kunde fortsätta rida honom som jag gör nu. Jättekul att få lite feedback.

Jag fick även tips och råd för Lucille och när hon inte längre är dräktig ska vi boka in henne också för massage då hon verkar ha en del spänningar.

Här är en länk till Carolines blogg där hon bl.a. skrivit om Darwin:

https://massagecarro.wordpress.com/2016/02/02/sotvarning/