15 maj kom Emma hem och då var vädret inget vidare, regnigt och kallt. Men vad spelar vädret för roll när man har en två dagar gammal fölunge i hagen!Abigail var väldigt intresserad av Emma.Det regnar rejält.

Vi släppte ihop alla hästarna och Darwin ville så gärna hälsa på den lilla, men det kunde han glömma. April gick till attack direkt och höll honom på behörigt avstånd.FamiljenLucille har tagit på sig rollen som livvakt åt April & Abigail.Lycka ♥Herre Gud, vi har ett föl! =)Puss på dig April!Puss på dig Abigail! ♥Kolla in Abigails lilla ”dalmatinerfot”- samma som sin pappa och på samma ben också.

Här kan man se Aprils fina gråsvarta ”ringar” på ryggen.April börjar tröttna på all uppmärksamhet som ägnas åt fölet…men mellan varven blev även April ordentligt omkramad, men måste säga att det är svårt att slita sig från den lilla fantastiska (tycker vi!) Abigail! ♥Det blev många timmar i hästhagen den dagen och vädret hann bli riktigt bra till slut!