2015 har varit ett rätt så händelserikt och roligt hästår för oss. =)

I februari började vi inridningen av April.

I maj sålde vi Gordon till familjen Åhlund-Larsson i Vingåker.I juni köpte vi Lucille från Trollets stuteri i Tenhult.I juni fick Darwin betäcka April… …och någon vecka senare Lucille.15 augusti var April på premiering i Kvinnersta, Örebro.Hon fick en gul rosett, 37 poäng. Det blev en väldigt lång väntan och det var varmt, men April var jätteduktig!

10 dagar senare såldes Mowgli till en familj i Hälsingland.

Sedan Mowgli åkte den 25 augusti har Darwin fått gått tillsammans med båda sina ston och det fungerar bra.I oktober gjorde vi Pregnamaretest på April & Lucille och testresultaten visade att de båda är dräktiga.I november fick Darwin en ”betäckningsbokning” för våren 2016, spännande!

Elzit har lärt sig rida så pass mycket under det här året så hon och jag kan rida ut tillsammans vilket är jätteroligt. Hon och Lucille matchar varandra mycket bra så de kamperar ihop medan jag rider Darwin.

Nyårsafton, vi avslutade 2015 med en lång barbackaritt i ett nästan magiskt vackert vinterlandskap. Underbart!

Vi önskar er alla ett riktigt bra hästår 2016! / Jeanette