Min fina lilla Darwin! ♥

Först fick Darwin lite massage vilket han uppskattade.Mm, va skönt!

Sen red Emma en sväng medan jag cyklade med dem. Hon tränade på att styra honom med hjälp av bara spö, red mestadels med långa tyglar och tränade mycket galoppfattningar. Han var jätteduktig!En trevägskorsning där vi kan rida på volt (vilket Darwin för övrigt verkar tycka är helt meningslöst…).Prooo – avsaktning!Avskrittning och Emma får sträcka ut benen lite också.Sen var halva familjen involverad i att försöka få ordning på den nya bröstselen vi köpt. Inte helt enkelt kan jag säga då det är meningen att bröstan ska spännas fast direkt i vagnen och alltså sitter löst tills vagnen är förspänd. Samma sak med hindertyget som ska sättas fast direkt i skaklarna. Det tog säkert en halvtimme för oss att få till ett sätt att få delarna att hänga ihop så att vi kunde träna med vagnen och även med de lösa träskaklarna och samtidigt kunna släppa taget direkt om han skulle bli stressad. Darwin stod snällt och väntade medan vi fixade till selen trots att stona gnäggade vilt från hagen efter honom.

Men han blev rädd när vi drog fram vagnen och han kände skaklarna runt sig. Då bytte vi så han fick dra lite med träskaklarna vilket gick bra även om han inte var helt bekväm med det. Vi ska försöka hinna göra ett försök till i morgon innan Emma åker hem till sig igen.