Tog ut grabbarna på fm och borstade/smälte bort en massa is från dem.

Sen tog jag en tur med Darwin. Säsongens första snögalopp, härligt! =) Han var jättepigg och verkade nöjd med att få komma ut. P.g.a. förkylning och mkt att göra har jag inte ridit något alls de senaste veckorna. På hemvägen mötte vi en liten, slamrande lastbil som körde fort. Jag bestämde mig för att hoppa av då vägen var smal och hal samt att Darwin var rätt så ”taggad”. Först kom jag knappt av då mina knän var halvt förfrusna och när lastbilen passerade oss så tog Darwin ett raskt skutt rakt ner i diket och då upptäckte jag att mina händer också var lite halvt bortdomnade av kylan. Jag tappade honom och han travade raskt iväg hemåt. Trodde jag skulle få gå de sista kilometrarna hem, men som tur var stannade han redan efter ca 10 meter och väntade in mig. Av flera anledningar inte helt optimalt att ha en lös hingst springande på vägen…