På lördagskvällen, när det precis börjat skymma, tog jag mig ut på en ridtur på Darwin med Mowgli i grimskaft vid sidan om. Vi tog samma runda som sist och det gick riktigt bra. Jag gjorde ett försök att trava, men det gick inget vidare. Darwin var ivrig att trava på, men Mowgli ville inte alls. Får träna mer travkommandon med Mowgli och försöka igen så småningom. Hur som helst så sista biten genom skogen var det nästan helt mörkt, men de var verkligen jätteduktiga när vi snavade fram genom skogen. Mycket nöjd med dem! smiley

Idag har Darwin ridits av en nybörjare, en ung tjej som endast suttit till häst någon gång för länge sen. Hon fick rida barbacka och var väldigt modig när vi tog oss fram genom skogen. Mowgli leddes i träns för 2:a gången. Han hade mycket att stå i med sitt bett, han var inte helt nöjd…