Har nyss varit ute i mörkret och gett hästarna hö. Det snöar massor samt blåser en hel del också. Jag la in en del av deras hö i vindskyddet där jag tycker att de borde stå och äta, men de kommer att äta upp allt hö som finns ute först för att sedan eventuellt stå kvar i vindskyddet och äta det sista. Mer troligt att de kommer kasta/sparka ut det hö jag lagt i vindskyddet för att därefter äta det. Kanske är det deras irländska gener som gör att de inte verkar lida speciellt av väder som idag.

Fotot är från 5 dec 2012 då det var liknande väder som idag. men då hade jag en annan hästkonstellation i hagen. Nu bor Jero nere i Eslöv, utlånad på foder, och Gordon bor utanför Mantorp hos min dotter Emma. Både Jero och Gordon har vuxit till sig mycket sedan fotot togs, då var de bara 2 år.Jero, Darwin & Gordon 5 dec 2012