Lördag fm: Darwin är väldigt nyfiken av sig och han skulle inte ha något emot att få gå in och kika i huset.

Emma & Darwin tog en runda i skogen så han fick springa av sig lite. Jag mötte upp dem med kameran. Darwin (och Emma) var mycket nöjda efter turen den fartfyllda turen!

Sen tog vi ut Mowgli på en liten promenad och han fick hoppa över ett nedfallet träd. Har några mycket märkliga bilder på mig när detta sker, men eftersom jag har den tighta 80-tals-termo-overallen på mig så väljer jag att inte lägga ut de bilderna…

På söndagen fick Darwin vara ”barnhäst” då det var 3 yngre tjejer som ville rida en skogsrunda. Mowgli fick också följa med på promenaden och idag var det tredje gången han hade träns, ev. något mindre tuggande idag.

Darwin är (kanske som de flesta hästar) otroligt snäll och tålig när det är barn och ovana ryttare och de bus och trotsigheter som han någon gång kan visa mot mig och Emma ser man inget av när tjejerna leder, pysslar och rider honom.