I fredags körde Emma och jag hem Gordon och April till Stenstorps Skola. Det gick snabbt och lätt att lasta Gordon, men April var inte lika samarbetsvillig. Hon har dock bara åkt transport en gång tidigare i hela sitt liv och då stod hon lös utan mellanvägg. Nu skulle hon in i den smala halva som var ledig bredvid Gordon. Efter ca 1 timme stod hon slutligen där hon skulle (Gordon den stackaren fick helt enkelt vänta) och resan som tog nästan 2 timmar gick bra. Även urlastningen gick lugnt och fint. De verkar uppskatta sjöhagen och Darwin och Mowgli får gå i översta hagen så vi har en hage emellan hingstarna och April. Kändes skönt när jag kom ner till hästarna på lördagsmorgonen och alla gick där de skulle. Vill inte att Darwin och April ska ha närkontakt förrän nästa år… Mowgli & Darwin tittar längtansfullt bort mot April & Gordon.