I förra veckan fick Gordon framskor då han varit lite ömfotad när vi ridit på hårt underlag. Han var jätteduktig när hovslagaren var här, jag trodde att han kanske skulle tycka det var läskigt att få skorna fastspikade, men det verkade inte bekymra honom alls. Sen några veckor tillbaka har jag ridit Gordon mer regelbundet då jag planerar att annonsera ut honom om någon månad eller så. Evelina har under sommaren sett till att hålla igång hans grundkondition och nu jobbar vi vidare med lite ”uppmärksamhetsövningar”. Gordon är en mycket vänlig individ som inte protesterar när vi tragglar runt på volt och han verkar lika glad varje gång man hämtar honom i hagen, trots att han fått svettas mycket vissa dagar. Igår var Emma hemma och då passade jag på att foto lite när hon red. Tyvärr är färgmatchingen på ryttarens kläder och vojlocken inte den bästa…