I tisdags ringde Evelina och undrade om vi inte skulle köra Gordon till ridskolan så hon kunde rida honom på sin lektion. Transporten var ledig och framskorna satt kvar så vi bestämde oss för att fara iväg. Gordon har varit på Vingåkers Ryttarförening några gånger, men det är nog kanske 2 år sen han senast var där och då löshoppade vi honom.

Han blev MYCKET intresserad av all aktivitet som rådde på området med pågående ute-lektion, människor och hundar överallt. Vi borstade honom, tränsade och sadlade och sen hann Evelina skritta runt lite innan lektionen skulle börja. Vi hade hoppats på utelektion då det var en underbar kväll, men i sista minuten bestämdes det att det skulle bli lektion i ridhuset i stället. Evelina rider 1 g/vecka och i vanliga fall rider hon ridskolehäst. Totalt var det 9 hästar med på lektionen så Gordon hade fullt upp att kolla in alla hästar, spegla sig själv i ridhusspegeln (varje varv i princip) samt gnägga mest hela tiden. Både Evelina och Gordon var jätteduktiga och Gordon var väldigt trött, både fysiskt och psykiskt när vi åkte därifrån. Evelina och jag var mycket nöjda, vi tyckte att han skötte sig väldigt bra utifrån omständigheterna! =)

Igår tog Evelina en tömkörningstur med Gordon, vi tänkte att det nog var lagom aktivitet då han nog var rätt så öm i kroppen efter gårdagens pass.