Nu är det bestämt att Jero kommer att flytta till en familj i Uppsala. Det finns 2 ridande döttrar i familjen och de är både intresserade av skogsridning, träning och att ev så småningom kunna starta honom i fälttävlan. Dessutom kommer han att få gå på lösdrift vilket passar honom bra då han kan bli rastlös av att stå i box för länge. Det känns jättebra och vi hoppas att de kommer att trivas med varandra! Till helgen kommer Jeros nuvarande fodervärdsfamilj att köra upp honom till Vingåker och sen får han bo här en tid tills de nya ägarna är redo att ta emot honom.

Här är en bild från den 10 augusti 2010 då Jero och Gordon precis har kommit hem till oss i Vingåker efter en lång resa från Varberg. Det är Jack och Darwin som är mycket intresserade av att lära känna de små krakarna! Måste säga att Jero har vuxit till sig mycket sen den bilden togs. Här är ett aktuellt foto: