Idag tog vi ut alla fyra hästarna och pysslade lite med dem. Emma tog ut April först och borstade henne länge vilket hon älskar. April har fått tjockaste sammetspälsen! Sen gjorde Emma lite förflyttnings- och böjövningar med henne och sen provade vi att slänga upp Emma på henne. Det gick jättebra. Emma hängde bara rakt över ryggen på henne en stund och hon verkade inte misstycka. Emma har provat någon gång förut ute i hagen och det har gått bra då med.

Därefter var det Mowglis tur och Emma hängde även på honom vilket var premiär. Han var jätteduktig och stod alldeles stilla, men han verkade tycka att det var lite konstigt att hon hängde där.

Sen borstade vi av Darwin. Han var lite upprymd eftersom det tydligen luktade väldigt gott då April hade stått där innan honom…

Därefter var det Jeros tur. Han är rolig att borsta då han gillar att pysslas om. Han har också blivit väldigt ullig och brukar se ut som en isbjörn de vintrar då det varit riktigt kallt. När det väl var dags att rida ut hade det börjat skymma och när vi kom hem var det nästan mörkt ute. Jag har inte ridit Jero på över ett år så det var roligt att se hur han utvecklats. Bra takt och form och inga konstigheter trots att det var länge sen han gick den runda vi red.