Jag är inne på 3:e veckan med influensa/förkylning men tack och lov med viss förbättring. Emma har också varit knackig, men igår bestämde vi oss för att vi var krya nog att ta ut April och ”slänga upp” Emma på henne igen. Efter lång ryktning med extremt mycket lång fällpäls lyfte vi upp Emma och sen gick vi en promenad på ca 1 km. April var tränsad och Emma hade tyglar, men jag ledde dem med grimskaft. Det gick hur bra som helst! Emma gjorde några halter och igångsättningar och April förstod snabbt vad Emma menade. Efteråt var vi trötta allihop, Emma och jag av förkylningen från helvetet (?) och April av nya intryck.Som vanligt är vi otroligt snyggt klädda i våra 80-talsoveraller…

Trött tjej

Vi tog ut Mowgli efter April, men han var helt uppspeedad efter att ha sprungit runt och gnäggat/letat efter April. Vi nöjde oss med att borsta honom och sen fick han gå ut i hagen igen.

Orolig Mowgli som saknar sin kompis April…

Efter en stunds ryktning börjar Mowgli koppla av.