Igår kom vet. Lindersson ut och vaccinerade hästarna. Det blåste halv storm, men det gick bra. Jag är rätt säker på att Darwin känner igen Lindersson och han håller alltid på och larvar sig, Darwin alltså, hoppar bakåt och är rent allmänt en dramaqueen…men han blev vaccinerad och var helt lugn så fort det var gjort. De små blev vaccinerade i hagen och det gick jättebra. Stämplade och klara.

Vi hade tänkt borsta och fixa med April och Mowgli igår, men p.g.a. den starka blåsten så bestämde vi oss för att strunta i det. Känns dumt att ta onödiga risker.

Idag var det lugnare med blåsten så vi tog först ut Mowgli och borstade och pysslade med honom. Sen tog vi en liten promenad och stannade här och där och Emma fick hänga över honom. Mowgli var lugn och fin så vi bestämde oss för att Emma kunde sitta upp och det gick jättebra. Hon har suttit en kort stund på honom en gång tidigare, men då var det massor med snö och han höll nästan på att ramla när Emma hoppade upp och han tappade balansen. Nu gick det som sagt bra och vi gick några meter med Emma uppsutten och det gick finfint! Sen var det Aprils tur. Hon kom fram till oss i hagen när vi ledde ut Mowgli och typ stoppade in sitt huvud i tränset han haft så vi tränsade henne direkt och gick en liten sväng med Emma uppsutten Sen borstade vi henne ordentligt efteråt i stället. April verkar inte bry sig det minsta om att ha Emma på ryggen.

Pyssel efter ridturen.

Vår!