Härligt lerig ponny…

Börjar bli ren.

I förrgår satt Emma upp på Mowgli och han gick kanske 50 meter eller så med henne på ryggen. Dock mycket tveksamt, han verkade tycka att den extra tyngden var mycket förvirrande… Men han var väldigt duktig och det var inga tendenser till att han försökte bli av med Emma.

Därefter red Emma en lite längre tur på April. April verkar inte det minsta bekymrad över att ha någon på ryggen. När vi var mitt inne i skogen, i tätt buskage, sprang det förbi ett rådjur precis framför oss. April tvärstannade och reste sig lite halvdant upp. Emma flög av, men lyckades med bedriften att landa på båda fötterna! Emma fick hoppa upp direkt igen och det var inga problem. När vi kom ut på vägen kom det en bil i hög fart. Vi valde att låta April och Emma ”hoppa” över ett dike och gå ut i skogen för att komma en bit ifrån bilen och det verkade inte bekymra April det minsta. Hon är förvånansvärt stabil och verkar ha en stark rygg. Roligt att det går framåt med de små!

Lite trötta efter dagens övningar.

Fina Mowgli

Och fina April

Och här har vi Darwin som också tycker att April är väldigt fin och gärna skulle vilja komma in i hennes hage…

April, Lektor och Darwin.